VELIKO IZNENAĐENJE U NOVOM SADU: Trofej zasluženo ide u Suboticu

> 15:08

Juče je u Novom Sadu na bazenu u Slanoj bari počeo finalni turnir Kupa Srbije za mlade vaterpoliste rođene 2002. godine i mlađe. Spartak napravio veliko iznenađenje i osvojio trofej

U prvom kolu Partizan je očekivano savladao Vojvodinu rezultatom 10:3 dok je Crvena Zvezda igrala nerešeno sa Spartakom 6:6.

U Partizanu se posebno istakao talentovani Bucan sa 4 postignuta gola, Cvetković je postigao 3, Drašković, Stefanovič i Gak su postigli po 1 gol, a moramo istaći i sjajnu partiju golmana Glušca, koji je činio pravi bedem u odbrani Partizana.

Drugo kolo takođe nije donelo iznenađenje, Partizan je savladao Crvenu Zvezdu rezultatom 8:2, dok su mladi vaterpolisti Spartaka bili bolji od Vojvodine rezultatom 13:2. Za Partizan je ponovo blistao mladi Bucan sa 3 gola, dok su Cvetković, Aleksa Stefanović, Vasić, Maljković, Gak i Manojlović postigli po jedan gol. 

Treće kolo je donelo i zaista veliko iznenađenje. U izuzetno neizvesnoj utakmici, Spartak je savladao ekipu beogradskog Partizana i sasvim zasluženo slavio u utakmici, za koju slobodno možemo reći, da je bila pravo finale ovog takmičenja. Subotičani su slavili rezultatom 7:5. U drugom meču večeri Crvena Zvezda je Savladala Vojvodinu rezultatom 6:4.

Spartak je dakle prvi sa 7 bodova, Partizan je osvojio šest, Crvena Zvezda je treća sa četiri boda, dok je Vojvodina ostala bez bodova.

Još sporta:

SVEMOĆNI MESI DONEO ODLUKU: Ovaj saigrač "leti" iz Barse!

ODLAZAK JE NEMINOVAN?! Evo šta je Ristić rekao o Espanjolu!

VELIKI UDARAC ZA MURINJA: Mata završio sezonu!

MURINJO JE KRIV: Konte pokušava da vrati ono što je Murinjo rasprodao!