Savić: Srbija je uvek u najjačem sastavu!

> 15:26

Spektakl na otvaranju bazena u Morači, decenijsko rivalstvo i uprkos oslabljenom sastavu Delfina - derbi preliminarnog dela Svetske lige: Crna Gora - Srbija (18.00, TV RTS 2).

Salah od 225.000.000 evra?

Aktuelni olimpijski i evropski šampion koji je doputovao u Podgoricu sa svega petoricom igrača sa Svetskog prvenstva u Budimpešti (Stefan Mitrović, Viktor Rašović, Mandić, Ranđelović i Jakšić) pokušaće da ostvari što bolji rezultat protiv najjačeg tima Crne Gore. A dobar rezultat bio bi čak i poraz od dva gola razlike, budući da su izabranici Dejana Savića pred našim navijačima slavili sa 7:4. 

Centar italijanske Breše Nemanja Ubović trebalo je da se nađe u protokolu za ovaj meč, ali je doživeo povredu i ipak ga nećemo gledati protiv popularnih Ajkula.

"Oba tima žele na finalni turnir, to je veoma bitno u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Barseloni. Očekujem ozbiljan vaterpolo između dve ekipe koje se dobro poznaju i siguran sam da će svi koji dođu na utakmicu moći da uživaju", rekao je Savić, a prenosi Sportski žurnal.

Osvrnuo se Savić i na sve učestalije medijske napise o desetkovanoj ekipi.

"Srbija je uvek u najjačem sastavu. Imamo tim koji čini 25-26 igrača i u kojem god da smo sastavu on je najbolji".

U jedinoj preostaloj utakmici dana, Mađari će imati lak posao protiv Holandije, koju su u prvom odmeravanju snaga dobili na strani sa ubedljivih 13:6.

JOŠ SPORTA:

Ovi klubovi će imati igrače u svim grupa na SP u Rusiji

Ovako je Đukić ispratio Tavambu

Sergej bolja investicija od Ronalda!

Derbi Slovenaca u ABA 2