Mijat počeo, Milivojević završio

> 16:01

Uprkos pobedama i osvajanju grupe u Ligi C Lige nacija, i dalje nisu rešeni problemi koji muče nacionalni fudbalski tim već duže od godinu dana.

Obamejangu Arsenal dovodi drugara

Još od smene Slavoljuba Muslina nakon što je izboreno mesto na Svetskom prvenstvu, jasno je da u reprezentaciji Srbije nešto "smrdi". Buru je podigla izjava Luke Milivojevića nakon Svetskog prvenstva, kada je optužio selektora Mladena Krstajića za loše rezultate u Rusiji.

Potom je nezadovoljstvo izostakom iz tima istakao Mijat Gaćinović, a selekciju je, bar dok je selektor Krstajić, napustio i Marija Nastasić. Konstantno ignorisanje situacije iz redova FSS i guranje celog problema pod tepih, čemu je pomoglo nekoliko pobeda nad Crnom Gorom i Litvanijom su malo umirili situaciju, a onda je sve opet zatalasao Gaćinović. 

View this post on Instagram

????

A post shared by Luka Milivojevic (@luka_milivojevic05) on

Fudbaler Ajntrahta je priznao da je neprimereno reagovao zbog toga što ga je Krstajić zamenio već na poluvremenu meča sa Litvanijom (4:1) u utorak, dodavši da nije on najveći problem u reprezentaciji. 

U međuvremenu, na Instagramu se "oglasio" pokretač "pobune" Milivojević, fotografijom upravo u belom dresu , uz ikonicu "orla" u opisu iste. Slika je dvosmislena s obzirom da u belim dresovima igra i njegov klub Kristal Palas, čiji je zaštitni znak takođe "orao".

Međutim, slučajnost je prevelika sa trenutkom u kojem se nalazi Gaćinović. Često kažu da slika govori više od 1.000 reči, pa tako i ova. U međuvremenu je najavljena nova smena selektora i odlazak Krstajića, koji je nakon Litvanije i sam izjavio da je "daleko mart" za njega i njegov stručni štab. 

Nema sumnje da nas zaista čeka nekoliko dugih meseci kada je u pitanju reprezentacija Srbije. Nadamo se samo da nas to neće koštati još jednog propuštenog Evropskog prvenstva, koje čekamo od 2000.

JOŠ SPORTA:

Kubica se vraća!

Šardi i Ćorić otvaraju finale

Moda i Ibra ne mogu jedno bez drugog?

"Pola" prestonice na Bombonjeri