Krstajić: "Za nas nema prijateljskih mečeva"

> 13:46

Fudbalsku reprezentaciju Srbije sutra od 21 čas očekuje duel sa Nigerijom u Londonu. Selektor Mladen Krstajić istakao je da za njegovu ekipu nema prijateljskih utakmica, da se uvek igra na rezultat i da će tako biti i u sutrašnjem meču. 

Partizanu oduzet bazen na Banjici!

"Sigurno da je prva utakmica arhivirana, ali nije zaboravljena. Uradili smo analizu, predočili smo igračima gde smo mogli i morali bolje, kao i one dobre stvari. Idemo dalje, spremamo se za Nigeriju, utakmicu koja je isto prijateljska, ali pod znacima navoda, jer kod nas mečevi sa prefiksom prijateljski ne postoje, uvek se mora igrati na rezultat bez obzira na okolnosti i ono što se traži u igri", rekao je Krstajić.

Posle poraza od Maroka, "Orlovi" se u Londonu sastaju sa još jednim učesnikom najvećeg planetarnog takmičenja, Nigerijom.

"Nigerija je nedavno pobedila Poljsku u gostima, gol je postigla iz jedanaesterca, a radi se o čvrstoj ekipi koja ima veliki broj igrača koji nastupaju u evropskim klubovima. Očekujem dobru reakciju naših igrača i mislim da uz dobru koncentraciju i zahteve koje budu imali na samom terenu verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat", rekao je Krstajić, prenosi Fudbalski savez Srbije. 

JOŠ SPORTA:

„Ako budem hteo biću na Mundijalu“ 

Juve ušao u trku za SMS, najveći problem je Lotito 

Bravo Filipe, Krajinović osvetio Novaka, nek se spremi veliki rival 

Alimpijević: Uzalud sam pričao neke stvari, težim putem do finala!