Zvezda je na 220 kilometara odavde ostvarila istorijski uspeh!

> 20:34

Trener Crvene zvezde, Vladan Milojević je podsetio na davnu 1991. godinu. 

Haos u Atini "deo 2" - Navijači AEK-a i Ajaksa stadion zamenili ulicom

Milojević je naveo da Zvezda nema čega da se plaši u Napulju.

"Nemamo čega da se plašimo, ne bismo bili na ovom mestu. Veoma lepa godina za ovaj klub, uopšte da učestvujemo u Ligi šampiona, da ne zaboravimo da je davne 1991, nekih 260 kilometara odavde Zvezda postala šampion Evrope i to će uvek ostati u sećanju, kako starijih tako i mlađih generacija. Zvezda se nikad nije i nikad se neće plašiti", kazao je Milojević. 

Milojević je dodao da njegovoj ekipi niko ne može da oduzme snove i da veruje u dobar rezultat protiv Napolija, ali možda i nešto više u Ligi šampiona. 

"Želim da budemo ono što smo, da uživamo u igri. Naše snove niko ne može da nam uzme. Veoma je bitno da verujete u nešto što radite, a ja jako verujem i to tražim od svojih igrača. Svaka naredna utakmica je važna. Situacija je takva da ćemo igrati sa fantastičnim protivnikom. Bitno je da izađemo na teren i pokažemo se u najboljem svetlu. Igramo za Zvezdu, to je ogroman klub, po meni najveći. Činjenica da smo u Ligi šampiona daje vetar u leđa da vratimo Zvezdu gde joj je mesto", rekao je Milojević 

Milojević nije otkrio više o neizvesnim igračima za meč sa Napolijem, a novinare je najviše zanimalo to da li će igrati Milan Pavkov. 

"Pavkov je tu, kao što je i Jovančić. Videćemo pred samu utakmicu, donećemo odluku tad. Neka ostane malo iznenađenje i za vas, pošto vi italijanski novinari volite sve da znate, a mi volimo malo da sakrijemo nešto. Oni jednostavno nisu sa nama i ne vidim razlog da pričamo o njima. Voleo bih da imam sve igrače, ali mislim da će oni koji su tu dati sve od sebe i pokazati ono što treba da pokažu. Fudbal nije individualni sport i moja ekipa ne zavisi od bilo kog pojedinca. Teško mi je jer su povređeni, volim da budu zdravi, a što se tiče ostalog, koga nema, bez njega se može i mora", rekao je Milojević. 

JOŠ SPORTA:

Stojković, Čaušić, Savić, Boaći...Bolnica u Zvezdi

Ulaže se 15.000.000 evra u ABA ligu?

Šok za "Gaučose" - Superklasiko će se igrati van Argentine!

Čović: "Evroliga nam je bila daleko za oko 10 miliona evra"