Venger: Možda smo imali sreće; Čalanoglu: Sudija je igrač utakmice

> 11:56

Još uvek se priča o penalu koji smo imali prilike da vidimo na utakmice Arsenala i Milana u Ligi Evrope. Engleski napadač prenaglašeno je pao i tako prevario švedskog sudiju Jonasa Eriksona koji je pokazao na belu tačku, a Velbeck je penal uspešno realizovao i pogodio za 1:1.

"Nisam siguran šta se dogodilo, morao bih još jednom da proučim situaciju... Možda smo bili sretni kod te odluke, pogledajte samo reakciju italijanskih igrača. Ne želim da optužim Velbeka, ali izgleda mi uvereno da je prekršaj bio za penal. Pogledaću sve još jednom pa ću da presudim", rekao je Venger.

Đenaro Gatuzo je odbio da ulazi u polemike oko suđenja, ali je strelac prvog gola Hakan Čalhanolu bio besan zbog ove odluke.

"Igrali smo dobro, a to nije lako ovde. Zatim smo primili neverovatan gol, pa nije normalno u Evropskoj ligi videti ovako nešto. Rikardo Rodriges ga nije ni dodirnuo, ali za sudiju je to bio penal svejedno. Mene su faulirali u prvoj utakmici pa nisam tako pao.Jasno je da je to usmerilo utakmicu. Reagovali smo dobro i nakon izjednačenja, imali smo svoje šanse, ali to je fudbal. Sudija je igrač utakmice i ovo neću nikad zaboraviti", poručio je ogorčeni Turčin. 

JOŠ SPORTA:

Olimpija spremila 7 miliona za napad na Evroligu 

27 klubova dalo podršku Kokezi, samo večiti uzdržani! 

Milojević prihvatio poziv iz Grčke 

LE: "Petarda" Atletika u Moskvi, Tores proradio!