Knežević i Srbija ipak NE

> 14:19

Mnogi mediji su preneli da je fudbaler Dinama iz Zagreba, Bojan Knežević u kontaktu sa FSS-om ali od toga očigledno nema ništa. 

Paunić otišao u Iran!

"Hrvatski reprezentativac će obući dresu Srbije!" glasila je vest koja je odjeknula Balkanom ovog petka, ali stvari, zapravo, uopšte ne stoje tako.

Fudbalski savez Srbije nijednog trenutka nije imao nameru da u reprezentaciju pozove Hrvata Bojana Kneževića, koji je za lokalne medije tvrdio da ga je lično pozvao predsednik FSS-a, Slaviša Kokeza.

Kneževića niko nije zvao iz FSS, a stručni štabovi "A" i mlade reprezentacije - nisu zainteresovani za njegove usluge. Očigledno je da je u pitanju bila samo lična promocija ovog momka, koji je trenutno, kao član zagrebačkog Dinama, na pozajmici u Lokomotivi.

Tamošnje "Sportske novosti" su javile da je "ovaj fudbaler, rođen u Zagrebu, prošao sve mlađe selekcije Hrvatske i godinama bio velika nada hrvatskog fudbala", a citirale su njegove reči da su ga "nedavno zvali iz Srbije, iz FSS, i rekli mu da postoji mogućnost da igra za Srbiju".

Istina je, međutim, drugačija.

JOŠ SPORTA:

Junajtedovo osipanje: Erera, Sančez, Mata...

"Slušajte. Bogat sam i šampion sam. Sada idem u penziju i vidimo se go**ari"

Mandžukić veran "Staroj dami"

Novi logo staro ime - Opet smo samo SUPERSPORT365.RS!