Crvena zvezda žestoko odgovorila Kolarovu!

> 15:09

Kapiten reprezentacije Srbije, Aleksandar Kolarov, je juče na konferenciji kritikovao Adama Marušića, fudbalera Lacija, i Filipa Stojkovića, igrača Crvene zvezde, jer igraju za reprezentaciju Crne Gore. 

Boaći se vratio kući: Želim da igram fudbal!

To je izgleda naljutile predstavnike Crvene zvezde koji su reagovali saopštenjem:

"Crvena zvezda je oduvek bila uz srpsku reprezentaciju, podržavali smo naš nacionalni tim ko god da je igrao u njemu i bez obzira ko je bio na čelu saveza, bio to nekada Tomislav Karadžić ili sada Slaviša Kokeza. Pozivali smo navijače uvek na podršku našem timu.

A sa druge strane FSS ne preza ni od čega da podmetne klipove u Zvezdine točkove. Da je tako govori i činjenica da to sada rade i preko kapitena nacionalnog tima. Uspeh Zvezde im toliko smeta da sada napadaju i naše igrače pojedinačno. Krivi su sada što igraju dobro i što ih javnost vidi i želi i u dresu Srbije. Međutim, FSS to smeta. Pa ih kapiten Srbije bez ikakvog povoda i razloga omalovažava.

Igrače koji direktno doprinose napretku srpskog fudbala jer njihovim pobedama i naš fudbal stiče bodove u Evropi i klubovi i liga napreduju, sada degradiraju u spostevenoj nemoći da obraduju srpsku fudbalsku javnost onako kako su to Zvezda odnosno njeni igrači učinili. Najbolji srpski desni bek bez dileme je Filip Stojković, ali ga upravo taj savez nije želeo kada je mogao da ga ima u timu i kada su znali da ga zove srpska bratska republika, Crna Gora.

Sada umesto da se bave sobom i potrude kako da na Zvezdinom uspehu steknu važna iskustva i javno čestitaju Zvezdi istorijski uspeh, FSS preko svog kapitena omalovažava uspeh našeg kluba. Međutim mi to nećemo dozvoliti. Zaštiti ćemo naše igrače uvek i svuda, reprezentaciji Srbije ćemo takođe uvek želeti uspeh i pobede, a Zvezda će, sigurno, kao i poslednjih godina nastaviti da donosi radost srpskim navijačima", stoji u saopštenju Crvene zvezde.

JOŠ SPORTA:

Mladi reprezentativac prošao "recital"

US Open - Nole slavio, čeka nas teniski klasik u četvrtfinalu

US Opena - ništa od klasika

Napustio nas je Marijan Beneš