Ko ovo uradi, biće izbačen sa stadiona Partizana!

> 09:54

Generalni direktor Partizana, Miloš Vazura, tokom svog gostovanja u emisiji Željka Pantića "Partizanov vesnik" govorio je o organizaciji utakmice i merama koje će klub iz Humske sprovesti kako ne bi došlo do bilo kakvih incidenata tokom meča sa Viktorijom Plzenj.

OGLASIO SE VUJOŠEVIĆ

'Imamo ogromnu gužvu na prodajnim mestima, povećala se prodaja karata, jedno lice može da kupi 2,3, do 4 karte maksimalno, ali svako lice mora da ima ličnu kartu, pisaće ime i prezime na svakoj karti. Niko neće moći da uđe na stadion ako se ne poklapa ime i prezime sa karte sa njegovim ličnim dokumentom.

Ovom prilikom pozivam navijače da ponesu neki dokument sa sobom, da dođu ranije, najkasnije dva sata pred početak, jer je ovo prva utakmica sa novim kapijama. Biće detaljne kontrole, tri prstena kontrole, pozivam navijače da ne nose metalni novac, sve će im to biti oduzeto'', izjavio je Vazura.

Takođe, apelovao je na sve navijače, pogotovo na publiku koja bude na istočnoj tribini da ne blokira prolaze jer će automatski biti izbačeni sa stadiona.

'Molim navijače da ne skandiraju političke parole, da ne vređaju nikoga, već da navijaju za Partizan i da daju podršku timu. Pozivam ih, pogotovo na Istoku, da ne blokiraju prolaze. Svako ko bude stao na prolaz, biće izbačen sa stadiona, neće se uopšte pregovarati sa njim da se vrati na svoje mesto.

Imamo odličnu saradnju sa policijom. Partizan nije spreman da plaća kazne, a ako to navijači ne shvataju, onda nam takvi navijači ne trebaju na stadionu.

Ovo je jedna istorijska utakmica, Partizan nema prostora da pravi velike greške, ne smemo da budemo kažnjeni i nećemo dozvoliti da sledeću utakmicu igramo bez publike ili nešto gore od toga'', poručio je Vazura.

JOŠ SPORTA:

Venger rešava gorući problem - Stiže pojačanje iz Barse 

Klop našao letnje pojačanje u Španiji 

Branko Lazić ispisao istoriju - Zvezda furiozno zadržala prvo mesto 

Iliev obećava - Grobari upamtite ovo ime