Rado ću vam sve reći u oči, i to pred sudom... Zbog vas smo izgubili svi! Vreme je da se sklonite - poručio je preko Tvitera čelnicima PSS Čavić.

Naš najbolji plivač jedva čeka da ga Savez tuži!

> 08:21

Milorad Čavić, naš najbolji plivač, nije časio časa pa je ekspresno odgovorio predsedniku Plivačkog saveza Srbije, a po odgovoru deluje da jedva čeka da ga tuže zbog njegove poruke ruskom asu Arkadiju Vjačaninu, koji želi da nastupa za našu zemlju, da "dobro razmisli gde dolazi, jer je PSS leglo korupcije, nesposobnosti..."

- Rado ću vam sve reći u oči, i to pred sudom... Zbog vas smo izgubili svi! Vreme je da se sklonite - poručio je preko Tvitera čelnicima PSS Čavić.

Olimpijski vicešampion iz Pekinga 2008. je tako odgovorio predsedniku PSS Draganu Radosavu, koji je u četvrtak na konferenciji za medije iskazao nadu da će povodom optužbi za korupciju "Milorad uskoro doći iz sunčane Kalifornije i pravosuđu dati dokaze, jer će, u suprotnom, snositi konsekvence". Prvi čovek trofejne organizacije rekao je da je Čavić postao neprijatelj UO kada su odbili njegovu ponudu da opremi reprezentaciju.