Najbolji srpski plivač svih vremena Milorad Čavić vrlo emotivno je doživeo finalnu trku 400 metara slobodnim stilom na Evropskom prvenstvu u plivanju u Berlinu: "BRAVO, VELJO! Jedno je biti šampion Evrope u malom bazenu, a drugo u olimpijskom ! Dobrodošao u klub!", poručio je Čavić novom šampionu Evrope na svom twitter nalogu

ČAVIĆ DOBIO NASLEDNIKA: "Veljinom treneru, Krisu Tideju, da se da srpski pasoš"!

> 23:14

Čavić je potom predložio da se Stjepanovićevom treneru, Krisu Tideju da srpski pasoš, jer će, kako je istakao, ovaj Amerikanac mnogo više učiniti za Srbiju od svog sunarodnika Demarkusa Nelsona, bivšeg košarkaša Crvene zvezde, koji je za vreme dok je branio boje kluba sa Malog Kalemegdana dobio dvojno državljanstvo.

"Veljinom treneru, Krisu Tideju, da se da srpski pasoš! Čovek će 100 puta više učiniti za Srbiju u narednih šest godina nego Damarkus Nelson!", poručio je najbolji srpski plivač svih vremena.

Čavić je potom objasnio i da njegova izjava nema veze sa navijačkim strastima, naglasivši da je sramota i to što je Kleo svojevremeno dobio srpski pasoš, a posle toga ništa nije učinio za Srbiju.

Izvor: Mondo