Đoković i Boškovićeva najbolji!

> 22:27

Najbolji teniser na svetu Novako Đoković, i najbolja odbojkašica na svetu, Tijana Bošković, su proglašeni za najbolje sportiste Srbije u 2018. godini.

Najlepša igro pod obručima, srećan ti rođendan!

Oni su najboljima proglašeni na svečanosti u Domu narodne Skupštine u tradicionalnom izboru Olimpijskog komiteta Srbije.

Đoković, koji se u velikom stilu vratio na vrh ATP trofejima na Vimbldonu i US Openu, sedmi put je laureat OKS, dok je Boškovićevoj, posle titule prvaka sveta u Japanu sa reprezentacijom, gde je bila MVP takmičenja, ovo prvo priznanje, s tim da je lane dobila nagradu za najbolju mladu sportiskinju. 

Najbolji ženski tim je odbojkaška selekcija Srbije, muški - basketaši Srbije koji su prvaci sveta, a tekvondistkinja Nadica Božanić najbolji mladi sportista posle juniorske titule šampiona sveta. 

Nagrada za trenera godine otišla je u ruke selektora odbojkašica Zorana Terzića. Posebna priznanja dobili su Ivana Španović (atletika), Jovana Preković (karate), Goran Obradović (trener Španovićeve), Roksanda Atanasov (trener Prekovićeve) i Marijan Vajda (trener Djokovića). 

Bivšoj trofejnoj reprezentativki Srbije u streljaštvu, Jasni Šekarić, dodeljena je nagrada "Olimpijsko srce".

JOŠ SPORTA:

Oglasio se Jokan: "Tu sam, osluškujem šta se dešava, čekam..."

Zvezda dobila još jedno pojačanje!

Pike od trećeg januara u još jednoj ulozi!

Gaćinović i Jović su u modi!