Spektakl decenije na Lužnjikiju - Habib i Flojd pred 100.000 ljudi!

> 00:02

Ako do borbe dvojice boraca dođe, biće održana na Lužnjikiju, gde se letos odigralo finale Mundijala. 

LŠ: Džeko opet rešeta, Ronaldo uspešan u Mančesteru

Preko instagrama, borba je zakazana. Ostaje nam još i zvanično, da se borba Habiba Nurmagomedova i Flojda Mejvedera i zvanično zakaže. U disciplini Amerikanca, ali na terenu Rusa, odnosno Dagestanca. U srcu Moskve!

Sve je moguće…

Priče da bi uskoro moglo da dođe do fajta UFC šampiona i bokserske legende, ne samo da su sve glasnije, već i izvesnije. Neporaženi borci, sudeći po vestima koje dolaze iz Amerike, uskoro bi trebalo da ukrste pesnice.

A, gde?

Pa, na Lužnjikiju, najvećem stadionu u Rusiji, koji bi za ovu priliku mogao da primi i preko 100.000 navijača.

Nurmagomedov se sastao sa glavnim sekretarom ruske bokserske federacije Umarom Kremljevom i pričao o borbi protiv neporaženog prvaka iz SAD.

"Želimo borbu ovde, u Moskvi, na legendarnom Lužnjiki stadionu. Sigurni smo da će meč privući 100.000 ljudi i postaviti svetski rekord po broju prodanih ulaznica, ali i vaučera za za gledanje preko interneta. Što je najvažnije, otac će mi biti u uglu. Nije potrebna viza za Moskvu", rekao je UFC šampion. 

Habib je na taj način "pecnuo" Amerikance, koji su stvarali problem njegovom ocu i treneru oko boravišne vize. Mejveder nikada nije bežao od borbe, a neće ni ovaj put. Konor Mekgregor dobro zna šta znači ukrstiti pesnice sa bokserom koji u karijeri ima 57 pobeda i nijedan poraz.

Ali, i Flojd ima jedan uslov, a to je da se borba održi po bokserskim pravilima.

"Mi smo spremni, ako Habib tako kaže. On je vrlo dobar bokser, pokazao je to protiv Mekgregora. Lužnjiki bi bio pravo mesto za taj meč", rekao je Kremljev.

JOŠ SPORTA:

Ronaldo ponovo na "svom" Teatru snova

HUMANA MISIJA – TRAKA KAPITENA PAVLOVIĆA!

Svetska titula, pa slavlje, i od sutra - novi radni dani!

Partizan nastavlja crnu seriju