Odvojite šest minuta svakog dana da sagorite 50 kalorija a da to ni ne znate. Čak iako ne uradite sve ovo odjednom, nekoliko minuta truda dovodi to extra mršavljenja i dovešće vas do motivacije da to činite sve češće. Evo kako

Mršavite bez kapi znoja!(VIDEO)

> 15:56

1. Preskačite vijaču jedan minut.

Ako nemate vijaču, ni para da je kupite, samo simulirajte pokrete tih 60 sekundi i pravite blage skokove. Tako ćete istrošiti 11 kalorija.Vremenom će vam to postajati sve lakše i želećete više vremena a samim tim i više kalorija da potrošite. Pa umesto da odgledate reklame na televizoru ustaćete i odraditi ovo!

 

2. Visoko kolena. 

Samo podizanje kolena što više u vis naizmenično, brzim i efikasnim pokretima, skinućete još 6 kalorija.Evo kako bi to izgledalo.

 

3. Potrči uz stepenice.

Ako stanujete u zgradi ništa vas ne košta da zaobiđete lift i za minut se popnete uz stepenice, čime ćete sagoreti 10 kalorija.Za one koji ne žive u zgradi, uvek će se naći stepenice negde gde ćete moći da ih iskoristite. Ne želite da trčite uz stepenice jer mislite da se blamirate? I minut hodanja po njima skida kalorije, samo duplo manje. Bolje išta nego ništa.

Dajemo vam video za vežbe koje možete da radite na stepenicama, i koje troše mnogo više od gore navedenog.

 

4. Uradite "Jumping jacks" jedan minut i skinite još osam kalorija za tih 60 sekundi. Evo šta je "Jumping jacks".

 

5.Tkzv "Burpees" biće šlag na tortu vašem "treningu" ako izaberete da minut ispoštujete i ovu vežbu.

 

6. Ovakvi sklekovi nisu toliko teški koliko su korisni. Malo snažniji tempo i ode još 8 kalorija.

Nakon što sve ovo uradite skinuli ste 51 kaloriju . Bilo koja vežba od gore navedenih u bilo kom delu dana pomoći će vam da vam telo izgleda baš kako želite. Vežbe ne važe samo za devojke već i za muškarce.

NEMATE VREMENA ZA TERETANU?: Dovoljno vam je pet minuta uz ove vežbe!(VIDEO)