Voda sa limunom i krastavcem podstiče topljenje masnih naslaga, baš kao i dobar san i obloge sa folijom

SEKSI IZGLED BEZ TRUNKE ZNOJA: Super trikovi za ravan stomak!

> 16:54

Ako već neko vreme radite samo trbušnjake kako biste skinuli salce sa stomaka, a ne vodite računa o tome šta jedete, dažaba vam posao. Stomak vam možda izgleda veći jer ne voidte računa o tome šta unosite u organizam. Evo na šta ubuduće treba da obratite pažnju... 

Voda sa krastavcima kao prirodni diuretik 

Iako dobra linija zahteva mnogo truda, ravan stomak možete lako lažirati. Dan pre odlaska na plažu preporučuje se da popijete što više vode. Dehidracija tera telo da zadržava vodu, zbog čega se javlja natečenost. Vodu začinite limunom, krastavcem, nanom ili đumbirom. Limun pomaže u bržem čišćenju tela, nana suzbija apetit, đumbir reguliše probavu, a krastavci deluju kao prirodni diuretik. 

Folija efikasno topi masti

U bržem sagorevanju masti nna stomaku, izbacivanje toksina i viška tečnosti i zatezanju kože pomaže folija. Tretman se radi tako što se u dve šoljice vrele vode dodaju tri kesice zelenog čaja, jedna kapsula vitamina E i dve kašike morske soli. Dok se mešavina hladi, pomešajte dve kašike morkse soli i dve kašicice kokosovog ulja i to umasirajte u stomak. Umočite platneni zavoj u mešavinu čaja, obmotajte njime stomak, pa dodajte sloj providne filije i prespavajte sa tim. 

Rastezanje podstiče metabolizam 

Dan je najbolje započeti sa malo istezanja, a joga i pilates će podstaći metabolizam i naterati vas da pripazite na držanje. Uspravan hod vizuelno "popravlja" stomak. 

Halapljivost uzrok nadutosti 

Brži rad probave, osim hranom, može se podstaći i pravilnim konzumiranjem. Hranu treba prožvakati najmanje 20-25 puta. Ako jedete brzo, u organizmu će ući višak vazduha, koji će prouzrokovati nadutost. Slično deluju i žvakaće gume.