Jamajčanin još jednom povrdio da je otišao u atletsku penziju

Bolt: Ne vraćam se takmičenjima!

> 18:17

Višestruki olimpijski atletski šampion Jusein Bolt odbacio je danas mogućnost povratka takmičenjima na Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine. Bolt je završio karijeru prošlog leta na Svetskom prvenstvu u Londonu i od tada je učestvovao u raznim promotivnim manifestacijama, ali je i trenirao fudbal sa prvim timom Borusije iz Dortmunda.

Miletić: Ne znam za poraz u derbiju

Na konferenciji za medije na Igrama Komonvelta Bolt je upitan o mogućnosti povratka takmičenjima u Tokiju 2020. godine. Novinar je pitao:

- Da li sam u pravu ili grešim?

Bolt je odgovorio:

- Grešite!

Jamajčanin je svetski rekorder u trkama na 100 i 200 metara, a upitan da li misli da će njegov rekord od 9,58 sekundi biti srušen, Bolt je odgovorio:

- Nadam se da se to neće uskoro dogoditi.

On je rekao i da želi da se bavi fudbalom, a trenirao je sa igračima Borusije u sklopu priprema za dobrotvornu utakmicu na Old Trafordu u Mančesteru 10. juna. Takođe, 31-godišnji Jamajčanin upitan je da li se nekada osvrne na karijeru i dostignuća.

- Naravno. Moj najbolji prijatelj i ja se uvek pitamo da li je moguće da smo to ostvarili? Fudbal sam igrao na ulici, sa flašama, svime što mi je palo pod ruku. Trčao sam bosonog i veoma sam srećan što sam mogao da inspirišem ljude - rekao je Bolt.

JOŠ SPORTA: 

Miletić: Ne znam za poraz u derbiju

„Stara dama“ presavila tabak: UEFA da otera Kolinu!

Alimpijević: Idemo u Podgorici po brejk!

Niksi otpustili Hornaseka