"Odbio sam Armani jer su mi misli na nekom drugom mestu"

> 15:43

Najpoznatiji makedonski košarkaš Pero Antić izjavio je odbio primamljivu ponudu italijanskog Armanija i najavio da će se na leto oprostiti od košarke.

Perišić ima samo jednu želju: ARSENAL!

"Pre nekoliko sedmica sam odbio ponudu Armanija, jer su mi u ovom trenutku misli usmerene na drugo mesto", rekao je Antić u intervjuu za skopski radio "Antena 5".

Antić je najavio da će se na leto zvanično oprostiti od profesionalnoh igranja košarke sa, kako je istakao, spektakularnim mečom u Skoplju na koji će doći košarkaške zvezde iz Evrope i NBA i treneri sa kojima je radio.

"Ne želim previše da otrivam o tom događaju, ali ono što mog da potvrdim je da će Luka Dončić i Al Horford sigurno doći. Zajedno sa mnogo drugih bivših saigrača koji su imena u evropskoj košarci. U Skoplju će biti i treneri koji su zaslužni za to što sam napravio u karijeri", rekao je Pero Antić.

Najtrofejniji makedonski košarkaš, koji je karijeru počeo u Skopskom Rabotničkom, igrao je i za Crvenu zvezdu, Olimpijakos, Fenerbahče, Atlantu.

Povodom informacija koje su se pojavile početkom godine da bi mogao ponovo da zaigra za Rabotnički, Antić je rekao da su mu ljudi čije mišljenje mnogo ceni rekli da igračka priča treba da se završi tamo gde je započeta.

"Slažem se sa tim, ali za sada nema ništa konkretno da se kaže, jer treba da budu ispunjeni neki uslovi. Videćemo šta će da izađe iz svega toga", rekao je Antić, a prenose lokalni mediji.

JOŠ SPORTA:

Partizan sedmi u Minhenu!

Laso besan: "Tražite Koka-kolu, tražite kokice..."

Dejvis traži trejd?

Alonso objedinio Dajtonu, Le Man i Monako!