Pogledajte samo kakav je majstor u pitanju... Ma, biće ovaj bolji i od Luvavua!

BOMBA U SRBIJI: Mega dovodi najtalentovanijeg košarkaša Evrope! (VIDEO)

> 16:47

Samo dan nakon definitivnog poraza u polufinalu srpskog šampionata od Crvene zvezde tim iz Sremske Mitrovice je dobio prvo veliko pojačanje. U pitanju je jedan od najtalentovanijih evropskih igrača trenutno i momak o kojem bruji ceo Stari kontinent - Kostja Mušidi!

Ovaj 18-godišnji bek nedavno je proglašen za najkorisnijeg igrača turnira Albert Švajcer, odnosno nezvaničnog prvenstva sveta za juniore, a upravo je on bio glavna karika nemačke reprezentacije koja je na putu do zlata dva puta porazila reprezentaciju Srbije - u grupi i finalu.

Njegovu igru krase izuzetna brzina, snajperski precizan šut i odličan pregled igre, a ujedno je atleta kakvog zahteva moderna košarka.

Mušidi nije prvi igrač koji će francusko prvenstvo zameniti igranjem u Jadranskoj ligi, pošto su prošlog leta dres Mege zadužili francuski talenti Timoti Luvavu i Alfa Kaba.

Ozvaničenje saradnje očekuje se u najskorijem vremenskom periodu, a zanimljivo je da se Mušidi čak pohvalio na društvenim mrežama kako će uskoro doći u Srbiju.

Još sporta:

LIGA ŠAMPIONA: Izašli šeširi za sledeću sezonu! Nekoliko velikih iznenađenja!

FANTASTIČAN TRANSFER: Zvezda Football Managera stiže u Tursku! (VIDEO)

IMAMO POBEDNIKA: Ovo je najgora odbrana u istoriji fudbala! (VIDEO)

PODATAK ZA NEVERICU: Šta mislite, koliko su pretrčali igrači Atletika u finalu? (FOTO)

PRESMEŠNO: Pogledajte fantastičan crtać koji karikira penale u finalu Lige šampiona! (VIDEO)