Leteći Varan "načeo" Urugvaj

> 16:47

Nebeskim skokom Varan u 40. minutu doneo vođstvo svojoj reprezentaciji!

Engleska oslabljena!

4' Prva ozbiljna akcija za Urugvaj. Sa leve strane je Laksalt ubacio loptu u šesnaesterac, koju niko ne uspeva da izbaci. Lopta dolazi do Stuanija, iznenađuje ga, pa ne reaguje idealno, pokušava da je vrati na peterac, ali Francuzi je izbacuju.

15' Pavar je centrirao sa desne strane, Žiru odlično glavom odložio loptu do Mbapea, koji je bio sam kao duh i glavom đutira, ali lopta završava preko gola. Morao je Mbape ovo mnogo bolje. 

35' Fantastičan pas Pogbe sa polovine terena izbacio je brzog Mbapea, koji stiže do lopte, centrira na drugu stativu po zemlji, ali tamo ga niko od Francuza nije ispratio.

40' GOL 0:1! Sve je počeo Grizman, koji je lepo centrirao, a najviši u skoku bio je Rafael Varan koji se pravo niotkuda pojavio ispred dvojice igrača Urugvaja i zakucao loptu u mrežu nemoćnog Muslere.

44' Slično kao Francuzi nekoliko minuta ranije, Urguvajci su bili u sjajnoj prilici da brzo izjednače. Fantastično je gađao glavom Kaseres, ali Loris je neverovatnom paradom zaustavio taj šut. Na loptu zatim natrčava Godin, ali je šalje preko gola.

JOŠ SPORTA:

Hvala vam - moje je srce crno-belo!

Degenek presrećan: Od danas imam mnogo više rodbine!

Još jedan as napustio Real!

Ipak ništa od Partizana, više mu se sviđa Madrid!