Jović TERMINATOR!

> 23:14

Luka Jović nastavlja sa sjajnim partijama u dresu Ajntrahta iz Frankfurta. 

Crna Gora blizu, Hrvatska se provukla, Slovenija izgubila i teoretske šanse!

Reprezentativac Srbije je postigao nova dva gola, a žrtva je bio Olimpik iz Marseja. Ajntraht je u meču petog kola Lige Evrope prosto razbio francuski tim za koji je svih 90 minuta odigrao bivši fudbaler Crvene zvezde, Nemanja Radonjić.

Za razliku od Jovića, on nije imao svoje veče, kao uostalom niko u timu sa "Velodroma", ali je zato Jović još jednom pokazao da je u paklenoj formi.

Igralo se tačno 57 sekundi kada je srpski napadač pokupio jednu odbijenu loptu pred golom protivnika i zakucao je u mrežu Olimpika. Tako je Ajntraht poveo i jasno stavio do znanja gostima da nemaju šta da traže. 

Kada je Luis Gustavo u 17. minutu postigao autogol, sve je bilo jasno. Kasnije, tačnije u 62. minutu isto je učinio i Buna Sar, da bi pet minuta kasnije na asistenciju Sebastijana Halera, Jović postigao svoj drugi, a četvrti gol Ajntrahta na meču. 

Na dubinski ubačenu loptu, reagovao je Haler, glavom je prosledio u kazneni prostor gde je na pravom mestu bio Jović koji je snažnim udarcem savladao Joana Pelea. 

Pobeda nije imala nikakav značaj za Nemce jer su obezbedili plasman u nokaut fazu još u prošlom susretu. U timu Ajntrahta Mijat Gaćinović je odigrao svih 90 minuta, dok je Filip Kostić na teren ušao u 63. minutu umesto Taleba Tavate. 

JOŠ SPORTA:

Human gest - za svaku trojku 500 evra!

Najbolji plasman Srbije još od 2014. godine!

Mihin povratak u Italiju?

Kavsi čiste prostor u "seleri kepu", Korver u Juti