RTS - Spartak može, Partizan ne!

> 11:06

RTS, javni servis SVIH GRAĐANA SRBIJE, danas neće prenositi utakmicu vicešampiona Srbije koja se igra od 19:45 u Danskoj. Subotičani na drugom programu.

Jokanov furiozni finiš, novo pojačanje već na pregledima, ali ni to nije sve!?

Najavljivali smo da su reprize naših "serija rekordne gledanosti", po čelnim ljudima javnog servisa "svih građana Srbije", važnije od utakmica naših timova u Ligi Evrope. Naša kritika je delimično uticala na RTS. Stoga, Spartak može na RTS, a Partizan ne!

Podsetimo, Partizan večeras u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope gostuje ekipi Nordsjelanda u Danskoj, a utakmica počinje u 19:45h. Dok će Subotičani na stadionu "Rajko Mitić" ugostiti Brondbi, a početak ove utakmice zakazan je za 20:45h.

Delimično dobra vest za navijače "Parnog valjka" je to što će utakmicu između njihovog voljenog tima i Norsjelanda moći da isprate na Sport klubu. Mada, činjenica je da ovaj kanal nemaju svi građani Srbije, zato onaj deo, koji nema sredstava da plaća usluge ovog kanala, će morati da sačeka vesti RTS-a da sazna rezultat iz Danske. (Ako i tamo bude bio pomenut)

Nadamo se da će se RTS u poslednjem trenutku predomisliti i da će obezbediti prenos iz Danske. Ukoliko do toga ne dođe, a sve su indicije da će tako i biti, ljubitelji fudbala u Srbiji će utakmicu vicešampiona Srbije moći da isprate na Sport klubu.

Želimo da oba naša tima ostvare dobre rezultate večeras.

JOŠ SPORTA:

Kalina batalio košarku. Hoće u Atletiko Madrid!

Đoković: Servirao sam odlično

Spektakl u Solunu, Salcburg rutinski

Silađi bez medalje na 50 metara prsno