Najveća pobeda u istoriji!

> 23:33

Spartak je ostvario najveću pobedu u svojoj istoriji pobedom nad Spartom iz Praga sa 2:0. Strelci za Subotičane bili su Ćalasan i Đuričin.

Partizan na mišiće, sa minimalcem u Litvaniju!

Ekipa Vladimira Gićinovića odigrala je odličnu utakmicu i pokazala da favoriti ne pobeđuju uvek.

Subotičani su već u osmom minutu pokazali da mogu da igraju protiv Sparte. Tada je prekid sa leve strane izveo je Glavčić, a lopta je nakon karambola stigla na drugu stativu gde je Nemanja Ćalasan bio spreman da je pošalje u mrežu i dovede Spartak u vođstvo.

Nakon primljenog gola Sparta je preuzela inicijativu. Imala veći posed i veći broj dodavanja, ali iz toga nije uspela da napravi konkretnu šansu. Pokušaj Srđana Plavšića može se podvesti pod najbolju šansu u prvom delu za Spartu, a radilo se o šutu koji je Perić lako odbranio.

Već u 58. minutu Spartak je posle sjajne akcije duplirao prednost. Egzekutor je bio Đuričin, ali treba skrenuti pažnju na asistenciju Šimure petom.

Večerašnji trijumf Spartaka svakako predstavlja najprijatnije iznenađenje kada su srpski klubovi u pitanju. Sada ostaje da "Plavi Golubovi" odigraju i revanš na istom nivou i da se izbore za plasman u treće kolo.

JOŠ SPORTA:

NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA!

Ovo je gostujući dres PSŽ (video)

"Plavci" odredili cenu za Moratu

Juve počeo sa prodajama