Tijana i Uroš najbolji u 2018. godini!

> 14:33

Odbojkaški savez Srbije izabrao je najbolju odbojkašicu i odbojkaša u 2018. godini. To su Tijana Bošković i Uroš Kovačević.

Vaterpolisti ponovo u glavnoj ulozi

"Pozdrav iz Trenta. Hteo bih da se zahvalim na nagradi i srećni praznici", rekao je Kovačević, dok je Boškovićeva istakla, "Ova godina će ostati posebna. Ponosna sam na sve nas, ova nagrada ne pripada samo meni, već celom kolektivu. Hvala i srećni Novogodišnji praznici". 

Najbolji trener u 2018. je Zoran Terzić. 

"Hvala Savezu na lepoj nagradi. Zahvalio bih se svima koji su pomogli da dobijem ovu nagradu. Pre svega stručnom štabu, a onda i svima ostalima, između ostalog, mojim damama. Želim vam sve najbolje u Novoj godini", rekao je Terzić.

Najbolja mlada odbojkašica je Sara Carić (Vizura), a najbolji mladi odbojkaš Luka Tadić (Crvena zvezda) 

Predsednik OSS Zoran Gajić je poručio da su uspesi dodatna obaveza za sve da budu na istom ili višem nivou u novoj godini. 

"Rezultata ne bi bilo bez pomoć države. Uspeli smo dosta da uradimo da bismo dobili trenažni centar... Zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću dobili smo i ekstra donaciju i zato više nemamo dugove",
 rekao je Gajić na svečanosti u hotelu Kraun plaza.

On je dodao da u 2019. odbojkaše i odbojkašice imaju četiri važna takmičenja. 

"Imamo kvalifikacije za Olimpijske igre, Ligu nacija, Evropsko prvenstvo i Svetski kup u obe kategorije... Svakako su najvažnije kvalifikacije za Tokio". 

Novogodišnjem koktelu u Kraun plazi prisustvovale su brojne poznate zvanice poput predsednika Olimpijskog komiteta Srbije Božidara Maljkovića, prvog čoveka CEV Aleksandra Boričića, predsednika Sportskog saveza Srbije rvača Davora Štefaneka, čelnika Odbojkaškog saveza Srbije i drugih, ali ne i odbojkašica, izuzev povređene Bojane Milenković, i odbojkaša zbog klupskih obaveza.

JOŠ SPORTA:

Ljajić preskup za Bešiktaš - sledi povratak u Italiju

Bačena bomba na brzazilskog MMA borca

Atina organizator Fajnal fora 2020. godine!

Matuidi bonus sa SP poklonio u dobrotvorne svrhe!