Atanisijević: Nismo favoriti u borbi za bronzu

> 11:12

Aleksandar Atanasijević, srpski odbojkaš, izjavio je da njegov tim neće biti favorit u borbi za treće mesto Svetskog prvenstva.

Iznenađenje ili ne, Gvardiola pikirao Mbapea?

Srbija je deklasirana protiv Brazila u polufinalu, čime je zabeležila četvrti poraz na turniru, ali ostaje u konkurenciji za medalju.

"Pre svega mislim da je bila naša loša igra. Nije dobro izgubiti od ekipe koja praktično ceo meč igra bez korektora. Mi smo krivi. One dve utakmice protiv Poljske su bile katastrofa, danas još jedna loša utakmica", izjavio je Atanasijević. 

Srbija se od 17 časova sastaje sa Sjedinjenim Američkim Državama u borbi za treće mesto Svetskog prvenstva. 

"Ne smemo da razmišljamo o tome, moramo da se usredsredimo na sledeći meč i eto, da probamo da osvojimo medalju. Nećemo biti favoriti u tom meču, ali moramo da igramo našu najbolju odbojku – samo tako ćemo doći do medalje", zaključio je Atanasijević posle poraza od "Selesaa". 

"Orlovi" pred dolazak u Italiju i Bugarsku nisu bili svrstavani među favorite, a medalja je svakako bila cilj. Poraz od Brazilaca ne bi trebalo da oslika loše mišljenje o velikom uspehu odbojkaša Srbije na ovom Svetskom prvenstvu, bilo se ono završilo sa ili bez bronze.

JOŠ SPORTA:

Partizan posle drame slavio u Zagrebu, nije bilo dovoljno ni +22

"Mnogo ćeš nam nedostajati mali heroju, ovo je bilo u tvoju čast"

Čanak zna gde leži ključ pobede: Njihov grč!

Magija Dončića na debiju, zaigrao i Lenard