Nema opuštanja

> 17:35

Reprezentativke Srbije u odbojci rekle su danas da ne bi smelo da bude prevelikog opuštanja na početku Svetskog prvenstva, bez obzira na to što protivnik nije medju najkvalitetnijim.

Dobro je polufinale, ali mora više

"Konačno počinje Svetsko prvenstvo za koje smo se veoma dugo spremale. Trudile smo se da što bolje treniramo i dodjemo maksimalno spremne. Sigurna sam da ćemo pokazati našu najbolju igru", rekla je Tijana Bošković u Hamamacuu.

Svetsko prvenstvo počeće u subotu u Japanu, a Srbija će se u prvom kolu sastati sa Dominikanskom Republikom.

Tijana Bošković je ocenila da je Dominikanska Republika svaki put bila nezgodan protivnik, ali da misli da je Srbija kvalitetnija i da će pobediti.

Stefana Veljković je kazala da je ekipi mnogo značilo što je ranije doputovala u Japan zbog aklimatizacije i prilagodjavanja i navela da su uslovi bili maksimalni.

"Dominikanska Republika nije ekipa za neko preveliko opuštanje, ali nam odgovara da polako ulazimo u ritam i osetimo jedna drugu na pravoj utakmici kakva će biti. To je uvertira za ono što nam predstoji. Grupa nije preteška, što nam odgovara, kako bismo bile na nivou na kom treba da budemo", kazala je Veljkovićeva.

Utakmica izmedju Srbije i Dominikanske Republike igraće se u subotu od 9.10 po srednjoevropskom vremenu.

JOŠ SPORTA:

Berluskoni sa Galijanijem preuzima Moncu

Taškent: Olga u finalu dubla!

Krstajić okupio, Jovičić debitant (SASTAV)

Jovičić: Ostvarile su mi se dve želje, da igram za Zvezdu i reprezentaciju!