Selektor ženske reprezentacije Srbije Zoran Terzić izrazio je danas zadovoljstvo zbog pobede nad Dominikanskom Republikom, ali je istakao da ekipa može mnogo bolje da igra

ZORAN TERZIĆ: Možemo da igramo mnogo bolje

> 18:10

"Trebalo bi da budemo zadovoljni kada pobedimo jednu ovakvu ekipu sa 3:0. Nismo mnogo toga promenili u igri, koliko u ponašanju na terenu posle jednog sastanka juče", rekao je Terzić posle meča.

Srbija je ranije danas pobedila Dominikansku Republiku sa 3:0 u setovima u utakmici E grupe šestog kola I divizije Gran Prija.

"Nadam se da je ovo samo prvi korak ka vraćanju motivacije, energije, samopouzdanja i svega onog što treba da nas krasi. Siguran sam da možemo mnogo bolje da igramo, ali ipak treba biti zadovoljan", kazao je Terzić.

Srbija će sutra ujutro otputovati u kineski grad Makao, gde će od 15. do 17. avgusta igrati utakmice trećeg vikenda Gran Prija protiv Kine, Japan i Južne Koreje.

"Mnogo ekipa ima priliku da izbori plasman na završni turnir i mi smo jedna od njih. Probaćemo to da iskoristimo i da sledećeg vikenda u Kini obezbedimo plasman. Očekuju nas tri azijske ekipe. Neće biti lako, jer imaju drugačiji stil igre od evropskih selekcija", rekao je Terzić.