Mnogo NBA zvezda je bilo u „Areni“ i pokazalo svoje umeće u igri pod obručima na nedavno završenom „Trofeju Beograda“. Međutim, čini se da je najjači utisak na prestoničku publiku ostavio Džej Džej Barea (30) koji je oduševljen Raduljicom

NBA ZVEZDA O RADULJICI: Bradati je odličan igrač!

> 10:41

Omaleni bek (180 centimetara) u dresu Portorika sa 17 ubačenih poena gotovo sam je pobedio Skolu, Priđionija i drugove iz Argentine u borbi za treće mesto.

Bez obzira na to što nije imao prilike da igra protiv Srbije, nego sa Turskom i Argentinom, Barea je imao priliku da uživo vidi pulene Saleta Đorđevića. Posebno mu se svideo jedan igrač...

- Pred ovakvom publikom je uživanje igrati. Imate mnogo talentovanih momaka, posebno bih istakao čvrstu odbranu. Iskreno, ne znam mnogo igrača, ali centar Milvokija sa zanimljivom bradom (Miroslav Raduljica) ostavio je snažan utisak ne mene. Vodićemo veliku borbu u NBA ligi sledeće sezone.-izjavio je Barej za "Alo".

Barei je očigledno prijao boravak u srpskoj prestonici, što je i potvrdio u intervjuu za „Alo“.

- Ljudi u Srbiji su bili sjajni prema nama, uživali smo. Posebno moram da istaknem hranu, mislim da sam jeo čuvene ćevape, bili su odlični. Generalno, svaki obrok u hotelu je bio dobar, pa čak i doručak - rekao je Portorikanac i dodao:

- Iskreno, ne znam da li je bolji košarkaš ili čovek. Mnogo toga smo prošli zajedno, nadam se da će me jednog dana ugostiti ovde, da zajedno obiđemo Beograd - zaključuje Barea.

Izvor: Alo