TRENUTAK ISTINE!

> 12:56

Reprezentacija Srbije danas igra odlučujući meč u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se ove godine igra u Kini. 

Damire, vidimo se na Olimpijadi u Tokiju!

Nema više opravdanja. Sve karte na sto i "all in". Srbija je prvu meč loptu potrošila u meču sa Estonijom ali sada prava na kiks nema. Pred domaćom publikom, pojačani sa Teodosićem (koji je igrao u Talinu), Milutinovim i verovatno Lučićem i Micićem, Srbija ide samo na pobedu. 

Postoje kalkulacije kojima mi ne bismo trebali da se bavimo. 

One glase ovako: Ako Srbija kojim slučajem izgubi, a Gruzija pobedi, stvara se krug od tri ekipe koje će imati po 6 pobeda i poraza. U tom slučaju, Srbija ima najbolji koš količnik i ne bi smela da izgubi od Izraela sa više od 20 koševa razlike. 

Ipak, Srbi kao takvi, ne bi trebalo da gledaju ovaj segment. JEDINO SE POBEDA RAČUNA. 

Vicešampion Evrope, Sveta i Olimpijskih igara mora da ide na trijumf i tako da obezbedi učešće na Mundobasketu. Favoriti smo u meču sa Izraelom ali ne bi trebalo potceniti protivnika. Izrael nas je pobedio u Tel Avivu tako da danas moramo biti koncentrisani. 

Aleksandar Đorđević definitivno zna šta radi. Zna kako da iskoristi momenat punih tribina i motivisanihi igrača. Činjenica je, da ako bi se tražila opravdanja, ovaj sistem ne funkcioniše i da bi trebalo promeniti nešto. Slovenci će kao evropski šampioni Mundobasket gledati preko TV-a. 

Videćemo kako će u budućnosti ići odnosi između FIBE i ULEBA ali ono šta je trenutno najbitnije, jeste da se 'Zemlja košarke' plasira na Svetsko prvenstvo. 

NAPRED ORLOVI, MI VERUJEMO!

JOŠ SPORTA:

Bogdan srušio Oklahomu!

Tadić na radaru Valensije i Bajerna

Navijači u Vest Hema znaju najbolje: HOĆEMO SAMO MITRA!

Peru ostao bez domaćinstva Svetsko prvenstva!