Mogao je i časnije da preda borbu

JADNO: Ukrajinac prenerazio Amerikanca i svetsku javnost!

> 13:56

Postoji i časniji način da se preda borba i prizna poraz. Ovo što je Ukrajinac uradio spada u red najjadnijih poteza iz Rija, a konkurencija je žestoka.

Konkurencija je žestoka, ali Ukrajinac Andrij Kvjatkovski svakako će ući u najuži izbor kada se bude tražio "luzer" Olimpijskih igara u Riju!

Poput nikad viđene situacije sa mongolskim trenerima, koji su se skidali pred sudijama, i ova "bolje da se nikad nije dogodilo" scena dogodila se na – rvanju!

Američki rvač slobodnim stilom u kategoriji do 65 kilograma, Frenk Molinaro (27) dobio je borbu protiv godinu dana mlađeg Ukrajinca nakon što je sudijama pokazao tragove ZUBA na svojoj ruci.

U stilo Majka Tajsona, koji je iz nemoći tokom borbe dva puta ugrizao za uvo velikog rivala Ivandera Holifida, tako je i Kvjatkovski – kada više nije imao kud – krenuo zubima na protivnika i ujeo ga za ruku, posle čega je borba bila automatski završena.

Bol koji je Kvjatkovski osećao usled očiglednog izvijanja potkolenice, koju mu je Molinaro zgrabio svom snagom, svakako je "truo" izgovor za ovakav nesportski potez.

Postoji i časniji način da se preda borba i prizna poraz...

Pogledajte!

Još sporta:

Nestvaran rekord Dejana Savića!

Zakazan doček zlatnih srpskih sportista, PROMENJENA LOKACIJA!

STRAŠNO: Ugasio se klub Kalinića, Jokića i Mute Nikolića!

Švajni drži Murinja u šaci!