Pogledajmo šta kažu kvote, nekoliko dana pred samu trku

MOTO GP - Velika nagrada Australije

> 01:58

Nedelju dana posle vikenda tokom kog je Mark Markez po treći put u karijeri postao šampion Moto GP-a trijumfom na Velikoj nagradi Japana u MOTO GP šampionatu bližimo se kraju sezone do koga su nam prostale tri trke. Prva je na redu Velika nagrada Australije.

Šesnaesta trka u sezoni se vozi na poznatoj stazi Phillip Island. Sama staza je dužine 4,4km, ima 5 desnih i 7 levih krivina, širine 13 metara i sa najdužim pravcem od 900 metara. Vozači će do prolaska kroz cilj preći 120,1 kilometar, odnosno 27 krugova.

Iako je šampion poznat trka neće biti nezanimljiva. Rosi i Lorenci će dati sve od sebe da zabeleže nove pobede i tako lakše prebole ovu sezonu. Pogledajmo šta kažu kvote, nekoliko dana pred samu trku. Favorit je naravno Markez koji ukoliko pobedi donosi 2,15 RSD na svaki uloženi. Slede Rosi i Lorenco, prvi sa kvotom za pobedu od 3,35 a drugi od 3,85. Ostali, predvodjeni Vinjalesom imaju jako malu šansu.

Tu je i opcija kladjenja da neko neće pobediti na trci. Ukoliko ste sigurni da će Markez u Australiji više slaviti titulu nego pokušati da pobedi onda uložite novac na to i uživajte, kvota je 1,62

U narednim danima, proverite i planetwin365 kvote na rezultate kvalifikacija kao i ažurirane kvote na pobednika trke u Australiji