Mnogo se prašine podiglo posle duela Valentina Rosija i Marka Markeza na nedeljnoj trci za Veliku nagradu Malezije, posle koga je Španac pao, a Rosi žestoko kažnjen

DOKAZ: Markez prvi pokušao da obori Rosija glavom! (VIDEO)

> 11:34

Stvari su bole ovakve. Rosi (Italijan) je bio prvi (i sad je) u generalnom plasmanu, šampion Markez (Španac) odavno ostao bez šanse da odbrani titulu, a Horhe Lorenco (Španac), koji je u najboljih formi, jurio je Rosija na tabeli...

Lorenco je vodio u trci na Sepangu, Markez nije dozvoljavao Italijanu da ga pretekne iako je ovaj jasno bio brži, a kada je Rosi konačno u tome uspeo, došlo je do incidenta.

Pažljivo pogledajte snimak, Rosi je već prošao Markeza, kad Mark dodaje gas i naginje se prema Rosiju, pokušavajući da ga gurne glavom!!! U tome uspeva, ali ne dovoljno jako da bi mu naudio. Rosi reaguje tako što odguruje Markesa nogom i ovaj pada.

Rosi je kažnjen pomeranjem na poslednju startnu poziciju na narednoj trci u Valensiji, poslednjoj trci sezoner koja će doneti novog šampiona, što ga praktično ostavlja bez titule, jer mu je Lorenco pobedom u Maleziji prišao na samo sedam bodova.

Dakle, Lorenco bi trebalo da odustane ili odvozi katastrofalno loše, a Rosi da prođe stazom kako je praktično nemoguće da bi Itaalijan osvojio titulu. Na netu se potpisuju peticije da se Rosiju ukine kazna, a on sam preti da neće učestvovati na poslednjoj trci.

Jeste gurnuo Markeza i oborio ga, ali je i ovaj glavom pre toga pokušao da obori njega.

Pogledajte pažljivo, nekoliko puta, ako je potrebno.

Još sporta

NEVEROVATNA VEST S OSTRVA: Znate ko menja Murinja?

Đoković stigao Mekenroa, sledećeg ponedeljka pada čuveni Amerikanac

KRALJ: Drogba za dva minuta dao dva gola - oba petom! (VIDEO)

SRCEPARAJUĆE: Garnet fotografijom rasplakao Amerikance