Zanimljiva anegdota austrijskog reprezentativca.

Znate li kako je Murinjov sat završio kod Arnautovića?!

> 08:43

Danas fudbaler Vest Hema, ponekad problematični, Marko Arnautović se prisetio dana iz Intera i zanimljive anegdote o tome kako je kod njega završio sat Žozea Murinja.

Naime, u sezoni 2009/2010 Marko Arnautović je boravio u Interu, na pozajmici iz Tventea, a stvari se, tada, i nisu odvijale najbolje po njega.

Reprezentativac Austrije je upisao svega tri nastupa za italijanski klub, te je, u više navrata, osetio bes tadašnjeg trenera Intera Murinja, kojem se nisu dopadale radne navike, ali ni ponašanje Arnautovića.

U intervjuu za "Dejli Mejl" Arnautović je otkrio da je, u Interu, često kasnio na treninge i sastanke ekipe.

"Kada sam bio na pipremama sa Interom u Abu Dabiju 2009. godine, prespavao sam zajednički doručak. To je bio prvi put da kasnim...Potom sam zakasnio i na sastanak. Hotel je bio ogroman, a moja soba je bila na 75. spratu. Čekao sam lift i video da imam sedam minuta da stignem, ali sam opet zakasnio. Katastrofa, to je bio drugi put da kasnim", priznao je Arnautović, pa nastavio:

"To je nastavilo da se događa, pomislio sam: 'Žoze će me ubiti'...Taj dan smo se posvađali i ja sam poslat da treniram samostalno."

Arnautović je, nešto kasnije, izgladio stvari sa Murinjom. Ipak, on to nije ni nameravao, ali je do toga došlo i to 2010. godine, zbog toga što je Austrijanac došao na trening pet sati ranije. Međutim, to je uradio samo zato što je mislio da je trening zakazan ujutru, a ne posle podne, što je bio slučaj.

Mourinjo, međutim, nije mogaoda se suzdrži, pa je počeo da se smeje kada je video Arnautovića, pa mu je kao "znak pažnje" poklonio i svoj sat.

"Bili smo u Milanu. Mislio sam da je trening ujutru i krenuo sam baš na vreme. Kada sam došao, tamo nije bilo auta. Trening je, zapravo, bio posle podne", prisetio se Arnautović.

"Murinjo je bio tamo sa svojim stručnim štabom. Počeo je da se smeje i aplaudira kada me je video. Rekao mi je: 'Ti si moj čovek. Došao si pet sati pre treninga. Volim te! Izvoli, uzmi moj sat'. Još uvek imam taj sat", otkrio je reprezentativac Austrije.

Još sporta:

Donald ponosan na svoje saigrače

Bledi Partizan samo do boda u Tirani

Vengera iznenadila igra Crvene Zvezde!

Nejmar kažnjen zbog utaje poreza