Fantastičan program!

DOBRODOŠLI: Sportski utorak u Sport Pubu!

> 16:13

Najčitaniji sportski portal na teritoriji Republike Srbije i SportPub vam sa ponosom predstavljaju “Sportski utorak“ u SportPubu. Pratite u hramu sporta u strogom centru grada fudbalske, košarkaške i vaterpolo utakmice koje su na programu danas.

Počinjemo sa vaterpolo susretom Hrvatska Mađarska u 20h15, četvrtfinale Evropskog prvenstva, sjajan meč u najavi. Nastavljamo sa utakmicom Uleb Cup a, meč Valensija Limož, sa početkom u 20h45. Na klupi gostiju debituje Dule Vujošević protiv apsolutnog favorita, favorizovane ekipe Valensije, koja u prva dva kola ovog takmičenja ima maksimalan učinak.

U isto vreme pratimo i utakmicu četvrtfinala kupa Italije, Napoli Inter. Tim iz Napulja igra veoma dobro ove sezone, na čelu je Serie A.

I na kraju programa, od 21h, utakmica francuskog kupa Paris Sen Žermen Tuluz. Domaćin je veliki favorit i nema nikakve dileme da nas očekuju bravure Ibrahimovića, Kavanija i ostalih. Više nego dovoljni razlozi da veče provedete u jedinom sportskom pubu i uživate.

Ispratite “Sportski utorak” u “Disciplini dobrog provoda“ – svratite na pivo sa prijateljima i probajte piva koja verovatno nikada niste probali. Mi predlažemo https://www.facebook.com/Brooklyn-Lager-28509049975/. Uživajte u sjajnoj hrani u mestu pozitivne energije i entuzijazma prema sportu !!!

Link : https://www.facebook.com/sportpub.rs/?fref=nf

Rezervišite svoje mesto na vreme!

FALA BOGU: Ukida se najgluplje fudbalsko pravilo!