Web portal Supersport.rs biće izlagač na prvom sajmu medija koji će se održati do 1. novembra

Supersport na prvom sajmu medija!

> 00:00

Prvi sajam medija, komunikacija i marketinga „Media market“ , okuplja na jednom mestu naše najveće izdavače novina i magazina, marketinške i PR agencije, web portale, novinarska udruženja, specijalizovane časopise i regionalna izdanja, distributerske kuće i štamparije.

Oni predstavljaju aktuelna dešavanja u novinarstvu i izdavaštvu, digitalnim medijima i društvenim mrežama, marketingu, advertajzingu,odnosima sa javnošću i korporativnim komunikacijama.

Istovremeno, "Media market" je jedinstvena platforma za razmenu mišljenja i poslovnih mogućnosti unutar medijskog biznisa. Program događaja je izuzetno bogat – od predstavljanja novina, preko stručnih panela o medijskoj pismenosti, kraju privatizacije u medijima, projektnom finansiranju u medijskom biznisu, liberalizaciji zakona o oglašavanju, kanalima komunikacije budućnosti, pa do razgledanja prve postavke budućeg Muzeja novinarstva Srbije i izložbe karikatura.

Izlagač na sajmu je i web portal Supersport.rs, koji je za kratko vreme postao jedan od najčitanijih sportskih portalane samo u Srbiji nego i u regionu. Po rečima vlasnika, Đorđa Stefanovića, učešće na sajmu je „ velika obaveza ali i priznanje za uspešan rad u proteklom periodu uz ambiciju da se brojnoj publici na sajmu predstavimo u najboljem svetlu – kao sportski sajt koji najbrže raste . S tim u vezi nastavićemo da budemo pravi sportski portal, tačan i kritički orjentisan, sa najvećim trendom rasta na mesečnom nivou među domaćim sportskim portalima, sa veoma jakim portfoliom klijenata na čiju smo saradnju naročito ponosni i koji su uz nas na prvom sajmu medija i marketinga.

Svakako da su nam u centru pažnje posetioci, koji su proteklih dana u jako velikom broju posetili štand Supersporta”.

Prvi sajam medija, komunikacija i marketinga „Media market“ se održava u Hali 3 beogradskog sajma i traje do nedelje 1.novembra.

Posetite nas !