Posetite festival najboljih klipova u protekloj sezoni, i direktan susret Jutjub zvezda i njihovih fanova

BALKAN TUBE FEST: 24. oktobra u Sava Centru!

> 23:56

Balkan Tube Fest je prvi regionalni festival Jutjub kulture i predstavljanje najpopularnijih Jutjub zvezda Balkana, koji se održava 24. oktobra 2015, u Sava Centru, od 12 do 21h. Predstavlja direktan susret Jutjub zvezda i njihovih fanova, ali i svojevrsnu reviju i festival najboljih klipova u protekloj sezoni.

Nosioci programa festivala su Jutjub zvezde Yasserstain, Kovalska, PCAXE i Srpski Tutorijali, kojima će se pridružiti popularni Jutjuberi sa Balkana. Među poznatim Jutjuberima BTF-u će prisustvovati Zorannah , Deni – Serbian Lesson Guy, AdnanBro, Balkan Tech, Gejmer sa Klise, Nexen4Games, Supreme Nexus i mnogi drugi.

Glavni program festivala biće prikazan u velikog dvorani Sava Centra, gde će posetioci moći da se podsete starih popularnih klipova, ali i da prisustvuju premijernoj projekciji novih. Jedna od većih atrakcija biće i Jutjub film, koji su Jutjuberi priredili specijalno za ovaj događaj. U velikoj dvorani će se ujedno odigrati i prvi susret fanova i Jutjubera, koji će biti ovekovečen najvećim selfijem ikada.

U maloj sali Sava Centra organizovaće se Q&A program, gde će najverniji fanovi imati priliku da uživo postavljaju pitanja Jutjuberima. Program je podeljen u pet segmenata, te će fanovi prema svojim interesovanjima moći da izaberu kojoj će temi prisustvovati, a teme Q&A-a su: „Tehnologija je otišla daleko“, „Raditi sa ekipom/Raditi sam“, „Devojke na Jutjubu“, „Gaming na internetu“ i „Početi na Jutjubu (nositi se sa komentarima)“.

U foajeu koji okružuje veliku dvoranuSava Centra, kao i u Art kafeu, biće na raspolaganju prateći celodnevni program. Generalni sponzor Balkan Tube Festa je Fanta, koja već godinama unazad prati potrebe mladih, pa i za ovu priliku organizuje specijalne aktivacije.

Fanta Music Stage posvećen je ljubiteljima muzike i na njemu će se predstaviti DJ Marko Moreno i mnogi bendovi, a u pauzama muzičkog programa posetioce će zabaviti Kovalska, PCAXE, Srpski Tutorijali, Magic Show Igora Trifunova itd. Na Fanta Areni nalaziće se najatraktivnije igre – Fanta noć veštica selfie, Uhvati slepog miša i Recycle chalenge.

Na Fanta i ASUS areni ljubiteljima LOL-a biće omogućeno da prate uživo najbolje timove u ovoj igri i da navijaju za svoje favorite u turniru, a po završetku festivala posetiocima će u Ultra Centru Galaktika biti dostupna ASSU gejmerska oprema po veoma povoljnim cenama. ASSU, kao IT sponzor Balkan Tube Festa, omogućiće i dodatne aktivnosti na kojima će moći da se oprobaju svi mladi gejmeri.

U aktivnostima u foajeu oprobaće se i balkanske Jutjub zvezde, zajedno sa svojim fanovima. A najveći fanovi koji su se opredelili za VIP ulaznicu moći će da se druže sa Jutjuberima u back stage-u, kao i u Art kafeu koji će biti dostupan samo njima.

Propratnim atrakcijama se pridružuju i Cofa games, Klanrur Guitar Hero stage, Retro gaming arena, Cosplay revija i mnogi drugi. Jutjub zajednica je poslednjih godina u ogromnom porastu, a popularnost koju pojedini autori imaju meri se desetinama i stotinama hiljada subscribera. Posebno mesto u Jutjub svetu stekla je i zajednica Balkana i BTF je posvećen upravo njima i njihovim fanovima.
Ulaznice se mogu kupiti na GIGS TIX prodajnim mestima i u Sava Centru.