Marta meseca, lansiran je NOVI CE&HA sajam koji će nakon jednogodišnje pauze biti održan u novom terminu od 1. do 4. oktobra na starom mestu, na Beogradskom sajmu u halama 1 i 1a

CE&HA sajam od 1. do 4. oktobra na Beogradskom sajmu

> 10:29

Podesite svoje kalendare jer početak oktobra je rezervisan za tehnološke inovacije i sjajnu zabavu.

CE&HA je mesto na kome će biti predstavljena najnovija dostignuća u oblasti IT industrije, telekomunikacija, audio, video i foto tehnike, kućne zabave, interneta, video igara i kućnih aparata. Poseban kvalitet manifestacije je postojanje odličnog balansa između zabavnog, edukativnog i promotivnog sadržaja.

Izlagači će se predstaviti na oko pet hiljada kvadrata, dok je za zabavu i edukaciju „izdvojeno“ više od hiljadu kvadrata, a procenjeno je da će manifestaciju obići oko 30 hiljada posetilaca.

Ponuda će ove godine biti sveobuhvatna, skockana prema vašim potrebama. Očekujte nešto sasvim drugačije – CE&HA sajam u novom ruhu, sa novim sadržajima i mnoštvom primamljivih pogodnosti i za kupce, i za izlagače. Budite deo najvećeg “tehnološkog” događaja u regionu.

Na oko 5.000m² izlagačkog i preko 1.000m² prostora namenjenog zabavi i edukaciji, u četiri dana očekuje se oko 30.000 posetilaca. Odličan balans zabavnog, edukativnog i promotivnog sadržaja koji će zasigurno obezbediti duži ostanak posetioca na sajmu.