Sa dva uzastopna gostovanja, "motoristi" iz Rakovice su se vratili sa isto toliko poraza. Prvo su na Starom sajmištu poraženi sa 4:2 u duelu sa Brodarcem 1947, a proteklog vikenda bez bodova su ostali kraj Nebojša kule posle poraza od Dorćola - 1:0.

KAPITEN RAKOVICE NIKOLA BRKIĆ: Protiv "lavova" prekidamo seriju poraza!

> 12:01

"Pre nego što su domaći stigli do pobedonosnog gola sa jedanaest metara, njihov odlični čuvar mreže Zoran Cvitkovac morao je najmanje tri puta da vadi loptu iz mreže. Primili smo gol iz opravdano dosuđene najstrože kazne, a kada sam glavnom arbitru prigovorio da je i nadamnom prethodno skrivljen penal, rekao mi je da on tu ne može ništa", objašnjava Nikola Brkić, kapiten Rakovice.

Ovog vikend u Rakovici gostuju komšije iz Železnika, koji su neočekivano pretrpeli minimalan poraz na svom terenu u duelu sa poslednjeplasiranim Hajdukom sa Liona - 0:1.

"Minule sezone u Železniku i pored našeg vođstva od 2:0, izgubili smo sa 2:3. Posle ova dva poraza za redom, nastojaćemo da se revanširamo "lavovima" i pokupimo ceo plen."

Šef stručnog štaba ekipe iz Rakovice Dragan Stevanović, moći će da računa na najjači sastav za komšijski derbi sa Železnikom.

Izvor: Sport