Divan ples fudbalera Sremčice. Pružili su odličnu igru i zasluženo stigli do ubedljive pobede u meču sa veoma dobrom ekipom Radničkog sa Novog Beograda. Imali su igrači Sremčice još nekoliko povoljnih prilika da postignu golove, ali je golman gostiju Tošeski nekoliko puta odlično intervenisao i sprečio sigurne pogotke, naročito one dve prilike koje je imao mladi Gavrilović.

BEOGRADSKA ZONA: "Šoferi" očitali lekciju "majstorima"

> 13:10

U pojedinim trenucima meča bila je to egzibicija na terenu domaćih igrača. A kada kod stanja 1:0 za domaćina u 40. minutu zbog prigovora sudija Delević pokazuje put u svlačionicu treneru gostiju Jovici Miletiću i samo pet minuta kasnije, golman domaćih Petrović zaustavlja udarac sa bele tačke iskusnog centarfora Bajramovića, bilo je jasno da će pobeda da pripadne "šoferima".

Najbolji igrač ove utakmice, Ivica Gligorić je rekao da je njegov tim odigrao odlično, ali i da je od gostiju sa Novog Beograda očekivao mnogo više.

"Odigrali smo veoma dobro ovaj meč. Od gostiju sam očekivao mnogo bolju igru. Mogli smo postići još neki gol, ali golman Tošeski zaustavio je udarce mojih saigrača i tako sprečio još ubedljiviju pobedu. Posle nekoliko neočekivanih poraza vodećih ekipa, naši apetiti su porasli. Želimo da budemo drugi ili eventualno treći, i da u baražu pokušamo da se vratimo u Srpsku ligu."

Izvor: Sport