Ono što je nedavno najavljeno, danas će da bude realizovano. Komesari za takmičenje, suđenje, disciplinu i bezbednost na terenima Srpske lige - Beograd, održaće redovne Konferencije na kojima će sa predstavnicima klubova (predsednici ili sekretari), kao i službenim licima (sudije i delegati), analizirati dosadašnji tok prvenstva.

SRPSKA LIGA - BEOGRAD: Danas tri sastanka u prostorijama FS Beograda

> 12:49

Ako se izuzmu sitniji propusti, kako po pitanju suđenja, tako i organizacije pojedinih utakmica, onda valja očekivati da Velibor Novović (takmičenje), Milenko Vukadinović (suđenje), Radenko Stevović (disciplina) i Srećko Drenjaković (bezbednost), neće imati previše povoda za opširnije rasprave. Ono što je u svakom slučaju izvesno, jesto to da će nadležni iz Fudbalskog saveza Beograda, insistirati na podizanju stepena ozbiljnosti kako po pitanju takmičenja, tako i kada je reč o suđenju, disciplini i organizaciji utakmica.

U salu za sednice prvo će čelnici klubova (16 časova), sat vremena kasnije delegati, dok će od 18 časova sa komesarima da sastanče sudije.

Sezona na terenima beogradskog "severa" polako ulazi u završnicu, a kako je pre svega po pitanju trke za opstanak sve još otvoreno, onda je jasno zbog čega je neophodan maksimalno ozbiljan odnos svih aktera, od igrača, sudija, trenera, funkcionera do navijača.

Izvor: Sport