U Fudbalskom savezu Beograda su održani sastanci u Prvoj beogradskoj ligi. Pred komesarima su se prvo u okviru Konferencije klubova ovog ranga pojavili predstavnici klubova iz sve tri grupe (“A”, “B” i “C”). Tema je bila analiza dosadašnjeg toka prvenstvene trke na početku prolećne polusezone.

PRVA BEOGRADSKA LIGA: Održani sastanci u prostorijama FS Beograda

> 10:35

Komesar za takmičenje Predrag Panić sa svojim saradnicima Vladimirom Babićem (suđenje) i Borislavom Vuksanovićem (disciplina) je posle ovog sastanka izrazio veliko zadovoljstvo odzivom, ozbiljnim pristupom temi i konstruktivnim učešćem predstavnika klubova koji su pohvalili napore FS Beograda da pomogne klubovima donacijama mreža za golove i u opremi. Govorilo se o toku takmičenja gde nije bilo nikakvih primedbi, a komesari su preneli klubovima sugestiju da u nastavku prvenstvene trke budu koncentrisani na što bolju organizaciju utakmica. Sastanku je prisustvovao i komesar za bezbednost FS Beograda, ujedno i oficir za integritet, Aleksandar Maksimović koji je podvukao da je bezbednost važan faktor u svakoj utakmici.

Po završetku Konferencije klubova kojoj je prisustvovalo 34 od 41 predstavnika kluba održani su redovni tehnički sastanci sa delegatima i sudijama sa liste Prve beogradske lige. Posebna pažnja skrenuta je delegatima i sudijama na to da se u predstojećem periodu očekuje i nešto povećan faktor borbenosti, a time i eventualni rast tenzija na utamicama, jer sledi ključni deo polusezone kada će rezultati imati značaj za plasman na tabeli.