Najupečatljiviji utisak na startu novog prvenstva Beogadske zone ostavili su fudbaleri Stepojevac Vage. Povratnik u društvo zonaša na svom terenu, pred oko 500 gledalaca, deklasirao je Zvezdaru (5:0)

KALIČANINOV UKRAS ZA PEHAR: Fudbaleri Stepojevac Vage deklasirali Zvezdaru!

> 14:14

Dvostruki strelci Petrović i Kaličanin, kao i mladi Radenović koji je „overio“ prva tri boda, ali i kompletna ekipa,razgalili su publiku i samim tim nagovestili visoke domete u ovoj sezoni.

„Graditelji“ već treću sezonu grabe samo napred. Kao prvi su završili trku u Opštinskoj ligi Lazarevac, a isti uspeh su ponovili i u prethodnoj sezoni kada su bili bez premca u Prvoj B beogradskoj ligi...

- Dominacija se nastavlja – uz osmeh je govorio posle pobede nad „bulkama“ Dušan Krsmanović, sportski direktor Stepojevac Vage.

Na otvaranju sezone sve je bilo na najvišem nivou?

- Pre svega – nastavlja Kuzmanović.- Pohvale pripadaju igračima i stručnom štabu. Priredili su 90 minuta za uživanje. Pet golova, mnoštvo lepih akcija, a onda i pune tribine... Verujem da će ovakvih trenutaka da bude još dosta tokom sezone.

U timu praktično nije bilo slabog mesta?

- Svi su bili na visokom nivou. 

Bez sumnje najlepši trenutak je bio onaj kada je Ivan Kaličanin postigao gol za – 2:0?

- Stvarno majstorski potez. Nema ko nije aplaudirao posle tog potezea. Bio je to gol za tv špice.

Da li je cilj plasman u viši rang?

- Još ranije smo rekli da je prioritet da budemo među pet-šest timova, a ako nam se ukaže prilika za nešto više znaćemo da je iskoristimo. Svesni smo da je Zona daleko kvalitetiji rang od prethodnog, ali ćemo i u njoj težiti da pružamo što je moguće zapaženije partije – konstatovao je Dušan Kuzmanović, sportski direktor Stepojevac Vage, povratnika u društvo zonaša.