Čuveni balkom ne može da izdrži ovoliki broj sportista!

Zakazan doček zlatnih srpskih sportista, PROMENJENA LOKACIJA!

> 13:20

Svečani doček srpskih sportista povodom osvajanja medalja na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru biće upriličen sutra od 20 sati ispred Doma Narodne skupštine.

Lokacija je promenjena jer balkon Gradske skupštine ne može da izdrži veliki broj sportista, pa će građani imati priliku da ispred Doma Narodne skupštine pozdravi mušku i žensku košarkašku reprezentaciju Srbije, vaterpoliste, odbojkašice, Davora Štefaneka, Tijanu Bogdanović, Ivanu Španović i kajakaše Marka Tomićevića i Milenka Zorića.

"U želji da na pravi način dočekamo naše heroje, kao i zbog rekordnog broja dobitnika medalja, svečani doček naših olimpijaca biće organizovan ispred Doma Narodne skupštine. Očekujemo veliki broj ljudi i sigurni smo da će ovo biti jedan od najspektakularnijih sportskih dočeka do sada. Naši olimpijci su to zaslužili i pozivam sve građane da u što većem broju dođu da pozdrave njihov uspeh", rekao je direktor "Beokom servisa" Darko Glavaš.

Muzički program dočeka počinje od 19 sati na bini ispred Skupštine Srbije, a pojavljivanje olimpijaca očekuje se sat vremena kasnije.

Srbija je na Igrama u Riju osvojila ukupno osam medalja, dve zlatne (Davor Štefanek, vaterpolisti), četiri srebrne (tekvodiskinja Tijana Bogdanović, košarkaši, odbojkašice i kajakaši) i jednu bronzu (Ivana Španović).

Još sporta:

Najnovija poruka Ivane Španović odjeknula Hrvatskom!

STRAŠNO: Ugasio se klub Kalinića, Jokića i Mute Nikolića!

NBA zvezda oduševljena Bogdanom!

Švajni drži Murinja u šaci!